HTML

Nyomjuk le a Google-t

Jó a Google. de néha nagyon idegesítő tud lenni. Ezzel azonban úgy vagyunk mint az időjárással. Mindenki panaszkodik de senki nem csinál semmit. Hát én most elkezdek valamit.

Friss topikok

  • Polished Lens: Szia! Olvastam az írásokat, és a fórumot is. Értelmesebb, ha adsz egy e-mail címet vagy feljössz ... (2011.01.19. 21:37) A kezdet.
  • zseniális teknős: @Su Larsen: Üdv! A fórum itt található: forum.hwsw.hu/index.php?act=ST&f=68&t=149796 De most elég... (2009.09.10. 20:32) minden úgy történik ahogy várni lehetett...

Linkblog

minden úgy történik ahogy várni lehetett...

2009.08.03. 14:11 zseniális teknős


A fórum eddigi termése:

Megtudtam hogy túl nagy az arcom rossz a hozzáállásom, dolgozni kell keményen és hinni a sikerben, vagy igyak inkább egy sört. Ja és a jó magyar szokás szerinti úgysem lesz abból semmit, sem lehetett kihagyni. További kedvenceim: a lehetetlen, minden úgy jó ahogy van, hogy hogy még ez másnak nem jutott eszébe, és az összeesküvés elmélet. Mindez megfűszerezve némi személyeskedéssel, off-olással.

Aki még nem olvasta annak érdemes elolvasni. Nagyon tanulságos. És akármilyen fura még haszna is van. Például a Googlenek való eladást eddig teljes képtelenségnek tartottam, de most már egész elgondolkodtam rajta. Sőt miért ne kereshetném meg az összes keresőt.Csak az a baj hogy érdemi tárgyaláshoz gyenge az angol tudásom. Jó lenne ha pont olyan valaki olvasná ezeket a bejegyzéseket  aki vállalná a tolmácsolást. Ha sikerül szívesen adok részesedést. Ha nem akkor neki is volt egy sikertelen vállalkozása.

Hozzászólás írás közben jutott eszembe hogy indítani kellene egy másik topikot is valami gazdasági témájú fórumon. Végül is eladásban inkább ők az illetékesek.

Apróhirdetést is adtam fel, és már érkezett is egy megkeresés. Szóval elég döcögősen de végül is elindult a dolog.
Nem véletlenül mondják hogy még legrosszabb terv legcsapnivalóbb kivitelezése is többet ér, mintha az ember nem csinál semmit. Számtalan jó ötletem volt már de mivel nem kezdtem neki a megvalósításnak nem lett belőle semmi. Ahhoz képest ez a "reménytelen" vállalkozás egész szépen alakul.

És közben találtam egy érdekes blogot is kocka.blog.hu

Már volt néhány E-mail váltás is. Még abból is lehet valami.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://evolsearch.blog.hu/api/trackback/id/tr241286042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Su Larsen (törölt) · http://sularsen.com 2009.09.09. 19:53:08

Bocsi de hol van ez a fórum?

Ha esetleg elszeretnéd adni akkor talán jó ötlet lenne megcélozni a különféle online reklám célokat. Csak mert lehet őket érdekelné (szinte biztos).

zseniális teknős 2009.09.10. 20:32:38

@Su Larsen:
Üdv!
A fórum itt található:
forum.hwsw.hu/index.php?act=ST&f=68&t=149796
De most elég nagy a csend. Nem érek rá vele foglalkozni. Tervezem, hogy megírom edddigi tapasztalataimat, nagyon tanulságos lesz, de egyenlőre örülök hogy élek.
süti beállítások módosítása